Page 1 of 1

Software improvement

PostPosted: Tue Aug 23, 2016 4:03 pm
by JamesC
Just a silly suggestion... and maybe I just don't know how to do it..... but here goes:

Please could we have MeshCam able to load NC files?
When I load a file, and get it set up in MeshCam, I save it for use with my Nomad 883 Pro. If I want to adjust the program, I have to start all over in MeshCam.

Am I missing something, or is this not possible right now?

Re: Software improvement

PostPosted: Tue Aug 23, 2016 5:46 pm
by Gerry
File > Save Job
is what you're looking for.
Then if you want to make changes, just open the job and change what you need, then export the code again.

Re: Software improvement

PostPosted: Tue Aug 23, 2016 6:46 pm
by JamesC
Well, now I feel silly LOL

Thanks for the reply!